Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 La Peonada se suma als actes de commemoració de Santa Tecla 700

La Peonada se suma als actes de commemoració de Santa Tecla 700

La Peonada se suma als actes de commemoració de Santa Tecla 700

Amb motiu del 25è aniversari de Parc Central, la sortida serà des del terrat del centre comercial
12/09/2022

El proper dia 18 de setembre se celebrarà la tradicional la 42a Peonada Popular. La consellera d’Esports, María José López, ha destacat “la doble excepcionalitat d’aquesta edició, que se suma als actes de commemoració dels 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla i a la celebració del 25è aniversari de Parc Central”. L’edició d’aquest any comptarà amb el patrocini del centre comercial, que celebra el 25è aniversari, i que es convertirà per primera vegada en el punt de sortida i arribada d’aquesta popular cita esportiva.  

El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, ha explicat que el centre comercial s’ha bolcat amb la Peonada, acollint també una “exposició fotogràfica al passadís lateral de la planta 0, amb imatges del fotògraf Josep Ferrer Fer-vi”. També el Cap de Zona d’Esclat Tarragona, Roger Ruiz, ha manifestat que “des del primer moment, ens vam sumar a la Peonada, un acte amb una llarga tradició a la ciutat”.   

La sortida serà a les 9.30 hores des de la terrassa del Centre Comercial Parc Central. Els dos circuits nous, de 3 i 6,5 quilòmetres, continuaran sent inclusius. En aquest sentit, la consellera López ha agraït la col·laboració de David Sanahuja a l’hora de de validar els nous itineraris. López ha destacat el caràcter no competitiu de la cita “on tots els ciutadans hi poden participar i gaudir de l’activitat física”. 

Els dorsals de la cursa es  podran recollir a partir del 7 de setembre, de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21.30 h en el Punt d'Atenció al Client del Centre Comercial Parc Central. Per a més informació,  consulteu el web d'Esports, les xarxes socials del Patronat o truqueu al telèfon 977 55 02 99.  

Aquesta cursa popular es podrà portar a terme gracies al patrocini del Centre Comercial Parc Central i la col·laboració de Bon Preu i Esclat i Coca-Cola a l’avituallament d’arribada i Ruzafa i Protecció Civil amb el circuit i atenció sanitària. 

Les inscripcions es podran fins al 18 de setembre, en línia, mitjançant la pagina web del PMET esports.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta