Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament obre la convocatòria 2022 de subvencions per a activitats i promoció esportiva local

L'Ajuntament obre la convocatòria 2022 de subvencions per a activitats i promoció esportiva local

L'Ajuntament obre la convocatòria 2022 de subvencions per a activitats i promoció esportiva local

Es manté la quantia de 2021, quan les ajudes es van incrementar un 13% per ajudar a fer front a les despeses generades per la COVID 19
21/10/2022

Aquest divendres 21 d’octubre s’ha publicat al BOPT la convocatòria de subvencions a activitats i promoció esportiva local de 2022 que llança l’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria d’Esports, per premiar els resultats obtinguts i les activitats realitzades en reació amb l’esport durant l’any 2021.

Les subvencions consten de quatre convocatòries:

  • Subvencions a entitats esportives de Tarragona (150.800 €).
  • Subvencions a centres d'ensenyament i AMPAs (10.000 €). 
  • Subvencions a esportistes individuals (17.000 €). 
  • Subvencions a esportistes amb diversitat funcional (12.000 €).

En total, s’hi destinen 189.800 euros, que suposa mantenir la mateixa quantia que a la convocatòria d’ ajudes de 2021, any en què es va incrementar un 13% la partida destinada a aquestes subvencions per ajudar els clubs i entitats a fer front a les conseqüències econòmiques de la COVID 19.

Com l’any anterior, els clubs podran incloure en la nova convocatòria despeses derivades de la pandèmia i que van ser necessàries per poder continuar l'activitat i els campus esportius com a activitat subvencionable, tenint en compte que el compte d'explotació ha de ser negatiu. Per fer-ho, hauran de presentar tota la documentació que justifiqui que es va realitzar aquesta despesa.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el proper dia 10 de novembre de 2022. Les sol·licituds de les quatre convocatòries es poden presentar electrònicament mitjançant el tràmit específic que consta a l’apartat e-tràmits, de la pàgina web municipal www.tarragona.cat. A més, tant els esportistes individuals com els esportistes amb diversitat funcional també poden presentar les sol·licituds a les oficines de l’OMAC de l’Ajuntament de Tarragona.

Consulteu els detalls de la convocatòria a la Seu Electrònica municipal. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta