Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 María José López: "S'ha aconseguit trobar una sortida per al Palau d'Esports"

María José López: "S'ha aconseguit trobar una sortida per al Palau d'Esports"

María José López: "S'ha aconseguit trobar una sortida per al Palau d'Esports"

El Ple aprova la regularització juridicopatrimonial definitiva del Palau d’Esports perquè la gestió passi de forma permanent a l’Ajuntament de Tarragona
18/03/2022

“Un abans i un després per al Palau”. Així ha definit la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, l’aprovació aquest divendres en el Ple de l’acord que permet la regularització juridicopatrimonial definitiva del Palau d’Esports perquè la gestió sigui de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest acord, anomenat mutació demanial, contempla que el consistori podrà utilitzar l’equipament esportiu de forma permanent, ja que fins ara hi havia un conveni que cedia temporalment i per un any el Palau a l’Ajuntament de Tarragona. “S’ha aconseguit trobar una sortida per al Palau d’Esports”, ha defensat la consellera, que ha definit l’equipament com “una peça molt important per al teixit esportiu de la ciutat” que espera “posar molt aviat a disposició dels clubs”.

Durant el plenari, López ha volgut agrair “la tasca de l’equip que ho ha fet possible, amb l’alcalde al capdavant” i ha avançat algunes línies de l’ús de l’equipament: “Acollirà esport base, perquè apostem per l’esport base, però treballem per acollir també esdeveniments de primer nivell”.

La Generalitat de Catalunya va finançar, en el marc d’un protocol d’intencions signat el 2014 entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona per a la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis del 2018 a Tarragona, la construcció del Palau d’Esports Catalunya, instal·lació esportiva realitzada per Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU (Infraestructures.cat) en uns terrenys propietat de l’Ajuntament de Tarragona, la cessió a la Generalitat dels quals no es va formalitzar legalment. Posteriorment, Generalitat i Ajuntament van signar un conveni que cedia temporalment per un any el Palau a l’Ajuntament de Tarragona i que havia finalitzat justament aquest mes de març.

Amb l’acord de regularització aprovat aquest divendres, es resol jurídicament la situació del Palau d’Esports i l’Ajuntament assumeix definitivament la gestió de l’equipament de manera que, un cop aquesta mutació passi pel Registre de la Propietat, el posarà a punt per als clubs i la ciutadania.

Segells de reconeixement d'administració oberta