Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats aquàtiques del PMET aquesta temporada

Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats aquàtiques del PMET aquesta temporada

Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats aquàtiques del PMET aquesta temporada

Els cursets de natació consoliden els elements festius del Seguici Popular com a nomenclatura dels diferents nivells
Més de 3.500 persones han gaudit de les activitats aquàtiques del PMET aquesta temporada Foto: PMET.
07/07/2022

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) clou la temporada d’activitats aquàtiques amb més de 3.500 nedadors i nedadores participants. Aquest curs, el PMET va endegar un innovador programa de natació per a infants i joves de 3 a 17 anys que incorpora els elements festius del Seguici Popular de la ciutat en la pràctica d’aquest esport aquàtic. Aquesta iniciativa, que compta amb vuit nivells diferents, centra els seus objectius en l’evolució de diverses àrees de treball que van des de l’adaptació al medi fins al perfeccionament de les tècniques de natació.

A partir del curs vinent, vista la bona acollida d’aquesta iniciativa que mescla cultura i esport, els cursets de natació trimestrals (de preinfantils, d’infantils i de juvenils) s’oferiran en nivells de programa anomenats Víbria, Àliga, Lleó, Mulassa, Cucafera, Bou, Drac i Diable. La resta de cursos (de prenadons, d’adults i d’activitats aquàtiques dirigides) continuaran distingint-se per franges d’edat.

Per a les persones abonades, les inscripcions per al nou curs 2022-2023 seran del 22 al 28 d’agost. Per a les persones no abonades, la preinscripció serà del 29 d’agost al 4 de setembre, publicant-se la resolució el 6 del mateix mes. Els tràmits es poden fer de manera online al web municipal d’Esports o, presencialment, a les instal·lacions esportives de la ciutat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta