Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Obren les inscripcions per als cursos de natació a les piscines municipals

Obren les inscripcions per als cursos de natació a les piscines municipals

Obren les inscripcions per als cursos de natació a les piscines municipals

Enguany s’ha posat en marxar un nou i innovador programa de natació, on s’integren els elements festius del Seguici Popular de Tarragona amb la natació
18/08/2022

Del 22 al 28 d’agost el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona obre les inscripcions per als cursos de natació que s’impartiran del 3 d’octubre al 23 de desembre d’enguany a les piscines municipals.

Els cursos es distribueixen per grups d’edat i nivell i n’hi ha des de nadons fins als adults, passant per cursos de tecnificació, activitats dirigides (activitat gratuïta i no cal fer el procediment d’inscripció com la resta de cursos) i també natació correctiva fibromiàlgia.

Pels abonats les inscripcions i pagament serà del 22 al 28 d’agost i serà per ordre rigorós d’arribada fins a exhaurir les places vacants. Per als empadronats a Tarragona les preinscripcions s’iniciaran el 29 d’agost fins al 4 de setembre i la publicació del sorteig serà el 6 de setembre a partir de les 16 h. El període de pagament serà del 7 al 12 de setembre. A partir del 14 de setembre s’obriran les inscripcions de les places vacants.

En aquests cursos, s'assoleix l'adaptació al medi aquàtic, s'hi desenvolupa la flotació, afavoreix la propulsió i millora les habilitats motrius, així com els estils.

El programa de natació del Patronat Municipal d’Esports es basa a desenvolupar les habilitats aquàtiques de cada infant, per la qual cosa cadascú té assignat un nivell segons les seves possibilitats. Aquest programa va adreçat a nens i nenes de 3 a 17 anys.

Projectes de millora continua

La consellera d’Esports, Maria José López, explica que ”el passat mes d’octubre i dins dels projectes de millora continua i perfeccionament dels cursos de natació de PMET, vam posar en marxar un nou i innovador programa de natació on s’integren els elements festius del Seguici Popular de Tarragona amb la natació”. Aquest compta amb 8 nivells diferents i amb objectius centrats en l’evolució de diverses àrees, que van des de l’adaptació al medi, fins al perfeccionament en diverses tècniques de natació.

A més a més, a partir del curs vinent s’incorpora una nova millora, ja que els cursets de natació trimestrals de 3 a 17 anys, preinfantils A, B, infantils i juvenils, s’oferiran pels nivells del programa: Víbria, Àliga, Lleó, Mulassa, Cucafera, Bou, Drac i Diable. La resta de cursos: prenadons, nadons, adults i activitats aquàtiques dirigides, continuaran per edats.

Tots els cursetistes del curs 2021/2022 tenen un nivell assignat, que trobaran a l’informe valoratiu enviat a final de cada trimestre, essent l’indicador per inscriure’s. Els cursetistes que no tinguin nivell assignat, a les recepcions de les instal·lacions municipals disposaran d’una infografia amb ítems de valoració, la qual els donarà el nivell inicial. Aquesta informació serà visible a la pàgina web en el moment de realitzar la inscripció en línia.

Durant 15 dies els monitors avaluaran als usuaris amb els ítems de cada nivell. En cas d’haver de dur a terme algun canvi, se us comunicarà des de la coordinació de PMET.

Les inscripcions es realitzaran tant presencialment a les a les piscines municipals com en llínia, mitjançant el web https://pmet.deporsite.net/.

Segells de reconeixement d'administració oberta