Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Pau Ricomà: "La millor posada en escena del Palau d'Esports Catalunya és amb un merescut reconeixement a l'esport femení"

Pau Ricomà: "La millor posada en escena del Palau d'Esports Catalunya és amb un merescut reconeixement a l'esport femení"

Pau Ricomà: "La millor posada en escena del Palau d'Esports Catalunya és amb un merescut reconeixement a l'esport femení"

L'alcalde de Tarragona destaca l'orgull de Tarragona d'acollir l'acte 'Entre totes, tot'
17/09/2022

Aquest dissabte al matí, al Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Tarragona, ha tingut lloc l’acte de reconeixement a l’esport femení ‘Entre totes, tot’, que ha reunit 3.000 persones.

L’esdeveniment ‘Entre totes, tot’ està organitzat per Esportcat, conjuntament amb la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona, i ha reunit el teixit esportiu femení d’elit de Catalunya al Palau d’Esports Catalunya amb l’objectiu de visualitzar i reconèixer el potencial de la dona en l’esport.

L’acte ha estat presidit per la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i la secretària de l’Esport, Anna Caula, a més de nombroses autoritats i esportistes.

Des de l’Anella Mediterrània, l’alcalde Ricomà ha destacat que “acollir aquest acte on el protagonista és l’esport femení català és un autèntic orgull per la ciutat. A Tarragona creiem molt en l’esport, apostem per l’esport i donem suport a l’esport base i evidentment també a l’esport femení”. I ha afegit: “La primera edició d’aquest acte històric, on es reuneix per primera vegada en un mateix espai el teixit que fa encara més gran l'esport femení de Catalunya, és un pas endavant perquè tingui el suport i el reconeixement que s’ha guanyat a pols i que se’l mereix. Ser-ne la seu és un luxe i suposa una posada en escena del Palau d’Esports immillorable. El camí cap al futur del Palau d’Esports es comença a escriure amb aquest acte reivindicatiu, festiu i Esportiu”.

L'alcalde Ricomà ha lliurat un reconeixement a una representació d’entrenadores, directives, presidentes, àrbitres:

  • Xènia Esteve, àrbitra de la Federació Catalana de Bàsquet
  • Ainara Acevedo, àrbitra de la Federació Catalana de Futbol
  • Susanna Martínez, presidenta de la Federació Catalana de Pentatló
  • Sofia Zhang, entrenadora del GIRBAU Vic Tennis Taula
  • Clàudia Pons, seleccionadora estatal de futbol sala
Segells de reconeixement d'administració oberta