Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Roger Sans i Argentina Oria de Rueda, guanyadors de la 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona"

Roger Sans i Argentina Oria de Rueda, guanyadors de la 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona"

Roger Sans i Argentina Oria de Rueda, guanyadors de la 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona"

Les millors marques masculina i femenina de la 10k les han aconseguit Alberto Moral Ruiz i Paula Hritiu
Roger Sans i Argentina Oria de Rueda, guanyadors de la 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona" Foto: Ana Ibáñez i Francesc Guasch.
06/11/2022

Aquest diumenge 6 de novembre els carrers de la ciutat s’han tornat a omplir de corredors i corredores que participaven en una de les curses més esperades de l’any, la Mitja Marató + 10k “Ciutat de Tarragona” que enguany arriba a la seva 31a edició. L’emblemàtic esdeveniment esportiu ha congregat un total de 1.500 participants, 833 han corregut la mitja marató i 677 restants, els 10K. 

Per procedència, un 44 % de persones que hi han participat són de la ciutat, un 28% són de la província i un 26 %, de la resta de Catalunya. Cal destacar a més que un 23,60 % de les persones participants són dones.

Roger Sans Ribas —amb un temps d'1 hora, 09 minuts i 33 segons— ha aconseguit la millor marca masculina de la Mitja Marató, mentre que Argentina Oria de Rueda Jara  —amb un temps d'1 hora, 21 minuts i 33 segons— ha estat la primera participant en creuar la línia de meta. Pel que fa a la cursa de 10K, les millors marques femenina i masculina les han aconseguit Alberto Moral Ruiz i Paula Hritiu, respectivament. 

Les dues curses, amb sortida i arribada al Moll de costa, han començat a les 9 h i els participants han corregut pel nou circuit, la principal novetat d’aquesta 31a edició. Els corredors i corredores han passat per més espais naturals i patrimonials, un recorregut més atractiu que respon a les demandes dels participants amb qui es va treballar conjuntament. 

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment esportiu, tant per la bona acollida del nou recorregut, com pel nombre de participants i el desenvolupament de la cursa. “Avui hem gaudit de la 31a Mitja Marató +10k Ciutat de Tarragona, on 1.500 atletes n'han pres part. La voluntat de Tarragona Esports és continuar reforçant aquest emblemàtic esdeveniment amb criteris de sostenibilitat, escoltant les demandes dels participants i mantenint i ampliant les aliances amb patrocinadors i col·laboradors”, ha manifestat López, que ha destacat que la Mitja Martaó + 10K “Ciutat de Tarragona” “és una cursa més que consolidada que contribueix a projectar la marca Tarragona”.

La consellera d’Esports ha tornat a agrair la “gran feina de totes i tots els que fan possible que aquest esdeveniment esportiu sigui un èxit: Les 200 persones voluntàries de diverses entitats de la ciutat, el personal de Tarragona Esports, tots els cossos de seguretat, els patrocinadors i els col·laboradors, entre molts altres”.  

Consulteu les classificacions completes.

Segells de reconeixement d'administració oberta