Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Surt a licitació l'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

Surt a licitació l'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

Surt a licitació l'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

La instal·lació de gespa artificial i una sèrie de millores permetran que sigui un camp homologat per acollir competicions professionals de primer nivell
Surt a licitació l'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània Imatge d’arxiu de l'actual camp de rugbi de l’Anella Mediterrània.
18/11/2022

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació aquest divendres l’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània. Les obres preveuen la susbstitució de la gespa natural per gespa artificial i una sèrie de millores, en especial en aquells aspectes que tenen incidència en la seguretat en els jugadors, perquè s’hi puguin dur a terme competicions d’àmbit nacional i internacional.

En paraules de la consellera d’Esports, María José López, “aquest és el pas decisiu i defnitiu per solucionar un problema d’ús de l’equipament i per donar resposta a una reivindicació del Club Rugbi de Tarragona”. “Continuem donant vida a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània i ho fem, com en el cas del Palau, pensant en l’esport base tarragoní i en els grans esdeveniments que la ciutat mereix acollir”, ha conclòs la regidora.

El pressupost màxim és de 410.546 € i el termini d’execució dels treballs serà de 12 setmanes. Les empreses poden presentar ofertes fins al 12 de desembre.

Consulteu els detalls de la licitació al Perfil de Contractant de l'Ajuntament de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta