Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tarragona acull aquest dissabte la segona edició d'Onades inclusives

Tarragona acull aquest dissabte la segona edició d'Onades inclusives

Tarragona acull aquest dissabte la segona edició d'Onades inclusives

Com a novetat, el 2022 hi haurà dues jornades de pàdel surf inclusiu: la de demà i una altra per les festes de Santa Tecla
Tarragona acull aquest dissabte la segona edició d'Onades inclusives Imatge de l'edició de 2021. Foto: PMET.
22/07/2022
Aquest dissabte, 23 de juliol, la platja Llarga de Tarragona acollirà la segona edició d’Onades inclusives, les jornades de pàdel surf inclusiu organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i l’entitat Si jo puc, tu també #epilep, associació tarragonina que té per objectiu visibilitzar i naturalitzar l’epilèpsia. La cita serà a partir de les 10 h al Club de Vela de la Platja Llarga.
 
Onades inclusives es va celebrar a Tarragona per primer cop l’any passat, assolint un gran èxit de participació amb un total de 63 participants. Enguany, com a novetat, se celebraran dues jornades a les instal·lacions del Club de Vela Platja Llarga, una aquest dissabte i l’altra, el pròxim 17 de setembre, en el marc de les festes de Santa Tecla. L’organització també destaca que en aquesta segona edició la participació serà encara més àmplia i que els inscrits podran fer pàdel surf amb germans o amics sense discapacitat per fer de Tarragona una ciutat inclusiva en l’esport.
 
L’activitat anirà a càrrec de SUPerando i compta el suport de Creu Roja Tarragona i el Club de Vela de la platja Llarga, que aporta les instal·lacions i més voluntaris. La jornada és oberta a totes les entitats del món de la diversitat funcional a Tarragona de manera que hi participaran les entitats Aspercam, Club Esportiu Solc, Fundació Estela, Niemann Pick i Voluntaris llegat 2018. 
Segells de reconeixement d'administració oberta