Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tarragona acull el Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil

Tarragona acull el Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil

Tarragona acull el Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil

Prop de 900 persones entre esportistes, equips tècnics i acompanyants es donaran cita aquest dissabte al pavelló poliesportiu de Campclar
Tarragona acull el Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil imatge d’arxiu del campionat de 2021 a Tarragona.
03/03/2022

Tarragona serà la seu, aquest dissabte 5 de març, del Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil, que començarà a les 9 h al pavelló poliesportiu de Campclar, a l’Anella Mediterrània, i s’allargarà durant tota la jornada. La competició és classificable per al Campionat d’Espanya.

Prop de 900 persones es donaran cita a la instal·lació municipal entre esportistes de les quatre categories, equips tècnics i acompanyants. Els nois i noies que competiran seran aproximadament 300 i les edats van dels 6 als 7 anys en la categoria benjamina, de 8 a 9 en l’alevina, de 10 a 11 en la infantil i de 12 a 13 en la juvenil. A més, entre 500 i 600 persones acompanyaran els esportistes a la cita.

Aquest és el segon any consecutiu que Tarragona acull la competició, fet que, segons explica la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López, “respon a l’aposta decidida de la Conselleria d’Esports i l’Ajuntament per l’esport base”.

El Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil està organitzat per la Federació Catalana de Karate i el Karate Club Shuto i compta amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta