Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tarragona Esports impulsa el pàdel amb un nou projecte de formació i torneigs oberts a tota la ciutadania

Tarragona Esports impulsa el pàdel amb un nou projecte de formació i torneigs oberts a tota la ciutadania

Tarragona Esports impulsa el pàdel amb un nou projecte de formació i torneigs oberts a tota la ciutadania

Durant aquest desembre, s’ofereixen classes orientades a esportistes de qualsevol nivell
14/12/2022

Tarragona Esports ha posat en marxa, durant aquest mes de desembre, un nou projecte per impulsar el pàdel a les instal·lacions esportives municipals. S’ha iniciat un programa de classes tan individuals com en parella orientades a esportistes de qualsevol nivell. En el transcurs d’aquesta formació, es treballarà per assolir els objectius de millora tècnica, iniciació o perfeccionament que els usuaris i usuàries desitgin assolir.

El nou projecte també inclou l’organització de torneigs en format americana, és a dir, torneigs on totes les persones participants juguen amb i contra totes. Els equips se sortegen per a cada partit i el torneig finalitza quan tothom ha jugat amb totes les persones que hi participen.

“La finalitat d’aquest projecte és potenciar la pràctica del pàdel a les instal·lacions esportives municipals, es tracta d’una disciplina esportiva que cada cop té més adeptes”, ha manifestat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, que ha apuntat que el pàdel és un esport “obert a totes les edats on la formació a través de classes de diferents nivells és molt habitual, així com l’organització de campionats”. “Aquest programa d'impuls del pàdel és una acció més de les nombroses actuacions que s’estan duent a terme des de Tarragona Esports amb la voluntat de fomentar la pràctica esportiva entre la ciutadania”, ha afegit.

Les classes de pàdel s’oferiran en les instal·lacions esportives municipals de Bonavista, el Serrallo, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. Les persones interessades tant en la formació com en els pròxims torneig es poden apuntar presencialment a qualsevol dels sis complexos esportius del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), des d’on se’ls informarà dels horaris i dels preus públics de l’activitat.

Reformades vuit pistes de pàdel municipal

Aquest any 2022 Tarragona Esports ha reformat vuit de les deu pistes de pàdel ubicades a les instal·lacions esportives municipals, ja que les dues d'elles es van millorar fa tres anys. Les intervencions van consistir en el recanvi de la gespa artificial, el marcatge de les línies de joc, bandes d’unió i adhesius especials; i l’aplicació de sorra antilliscant per a les pistes.

Segells de reconeixement d'administració oberta