Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tarragona Esports inicia a Campclar el programa de formació per a personal directiu

Tarragona Esports inicia a Campclar el programa de formació per a personal directiu

Tarragona Esports inicia a Campclar el programa de formació per a personal directiu

Aquest dijous va tenir lloc la sessió inaugural, dedicada al procés de regularització d’una entitat esportiva
Tarragona Esports inicia a Campclar el programa de formació per a personal directiu Foto: Tarragona Esports.
30/09/2022

Tarragona Esports ha iniciat aquest dijous 29 de setembre, a la sala polivalent del poliesportiu de Campclar, el nou programa de formació per a personal directiu i gestor d’equipaments esportius.

La sessió inaugural, presidida per la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López, s’ha dedicat al procés de regularització d’una entitat esportiva i als drets, deures i responsabilitats dels membres d’una junta directiva. Iolanda Latorre i Marcos Reinado han estat els encarregats d’impartir la formació a una quinzena d’alumnes.

El nou programa formatiu de Tarragona Esports ofereix fins al 10 de gener de 2023 un total de vuit sessions, on s’hi tractaran temes com els aspectes econòmics i la fiscalitat d’entitats esportives, els tràmits al registre d’entitats esportives, la protecció de dades, les relacions amb les administracions, l’organització d’esdeveniments esportius o la prevenció i gestió de delictes sexuals.

Es tracta d’un programa de gestió integral i interdisciplinar, impartit per professionals i vol ajudar les persones que dirigeixen clubs i entitats esportives a resoldre dubtes i millorar aspectes de la gestió esportiva diària.

Les sessions formatives són gratuïtes, les places són limitades i les inscripcions s’han de realitzar enviant un correu electrònic a tarragonaesports@tarragona.cat fins un dia abans de cadascuna de les sessions.

Segells de reconeixement d'administració oberta