Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tarragona Esports se suma al Black Friday amb descomptes del 50 % en les primeres quotes d'abonaments

Tarragona Esports se suma al Black Friday amb descomptes del 50 % en les primeres quotes d'abonaments

Tarragona Esports se suma al Black Friday amb descomptes del 50 % en les primeres quotes d'abonaments

“Black Week” és la nova campanya de foment de l'esport que funcionarà del 26 de novembre al 2 de desembre
22/11/2022

Tarragona Esports se suma al Black Friday amb la nova campanya “Black Week”, amb l'objectiu que la ciutadania que encara no gaudeix de les instal·lacions esportives municipals es doni d'alta d'un abonament trimestral de piscina, fitness o PMET.

Les persones que es donin d'alta entre el 26 de novembre i el 2 de desembre gaudiran d'una rebaixa del 50 % en la primera quota d'abonament. Les que es donin d'alta per primera vegada no han de pagar cap import d'inscripció. En canvi, les persones que estiguin obligades a abonar aquest import (per ser la segona vegada que es donen d'alta) també tindran un 50% de descompte.

"Amb aquesta campanya fomentem la pràctica esportiva entre tota la ciutadania i animem al fet que infants, joves, adults i gent gran s'apuntin a les nombroses activitats que s'ofereixen en les instal·lacions esportives municipals", ha manifestat la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Maria José López.

Les inscripcions a la campanya s'han de realitzar presencialment a les instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET). Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 550 299 o enviar un correu electrònic a pme@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta