Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tarragona Esports torna a llençar el “PackPMET” per animar a regalar esport i salut aquest Nadal

Tarragona Esports torna a llençar el “PackPMET” per animar a regalar esport i salut aquest Nadal

Tarragona Esports torna a llençar el “PackPMET” per animar a regalar esport i salut aquest Nadal

Es pot adquirir a partir d’avui i fins al 5 de gener i inclou cinc sessions esportives a les instal·lacions municipals, obsequis i un descompte del 30% per a nous abonaments
Tarragona Esports torna a llençar el “PackPMET” per animar a regalar esport i salut aquest Nadal  Imatge del Pack PMET per Nadal.
09/12/2022

A partir d’avui, divendres 9 de desembre, i fins al pròxim dia 5 de gener, Tarragona Esports torna a llençar el “PackPMET”, un pack que té l’objectiu d’animar a la ciutadania a regalar esport i salut durant les festes de Nadal. El PackPMET, que es llença per segon any consecutiu, val 20 euros i inclou una targeta que permet accedir en 5 ocasions a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals per gaudir de la piscina i zones d’aigua, el gimnàs i de les sessions d’activitats dirigides. A més a més, el pack també inclou un descompte del 30% en la primera quota de qualsevol nou abonament i diversos obsequis: un cadenat pensat per utilitzar a les taquilles de les instal·lacions, una ampolla reutilitzable i una bossa tote-bag. 

“Aquesta és una de les nombroses accions que posem en marxa des de Tarragona Esports amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva entre la ciutadania. Regalar esport és regalar salut”, ha manifestat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, que ha apuntat que les festes de Nadal i l’inici del nou any “són moments de retrobaments amb persones properes i estimades i, alhora, de plantejar-se nous i bons propòsits”.

El “PackPMET” es pot adquirir en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals. Per gaudir del regal, només cal activar la targeta a partir del dia 2 de gener, també en qualsevol dels sis complexos esportius municipals.

Segells de reconeixement d'administració oberta