Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Tot a punt per a la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat d'Esports

Tot a punt per a la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat d'Esports

Tot a punt per a la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat d'Esports

La consellera María José López visita el Llorito amb el Club Excursionista Trail Tarraco per ultimar els detalls de la prova
Tot a punt per a la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat d'Esports Foto: Tjerk van der Meulen.
24/05/2022

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ja ho té tot a punt per a la primera cursa de muntanya que organitza, la I Trail Tarragona, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de maig. Amb motiu de la celebració imminent de la prova, la consellera d’Esports, María José López, ha visitat aquest dilluns el Llorito, un dels escenaris de la cursa, per ultimar els detalls amb el coorganitzador, el Club Excursionista Trail Tarraco, que juntament amb el Patronat ha dissenyat els itineraris de les dues modalitats de cursa que tindrà la Trail Tarragona.

Durant la trobada amb el vicepresident del club, Juan Blanco, María José López, ha manifestat que “des de la Conselleria d’Esports i el Patronat es viu amb especial il·lusió la primera cursa de muntanya, que forma part del circuit del Camp de Tarragona de curses de muntanya, i per tant és puntuable, i que recorre espais tan bonics i emblemàtics com el Llorito, la torre del Sant Simplici o les platges de Tarragona”. “L’atractiu de la cursa, pel valor paisatgístic i per l’experiència que suposa, ens fa preveure que sigui un èxit en la primera edició i que pugui tenir continuïtat en el futur”, ha afegit la consellera.

En la visita al Llorito, Juan Blanco ha explicat a la consellera que dissabte es faran totes les marques dels dos itineraris, un més suau d’11,5 Km que es pot fer caminant; i un altre més exigent, en format cursa, de 19 Km. Blanco també ha destacat que hi haurà tres punts d’avituallament, dos durant el recorregut, al Mas del Mèdol i al pont de Mas Enric, i un altre a l’arribada.

La sortida dels dos circuits serà a les 8.30 i 8.45 hores des de l’estadi del Club Gimnàstic, on estarà també el punt d’arribada i on es farà també l’entrega de trofeus acabades les curses. Ambdós circuits transcorreran per les platges de l’Arrabassada, la Savinosa i la Llarga, la zona del Monnars, Entrepins, Sant Simplici, Mas Enric, Boscos i el Llorito.

La cursa té cinc categories: Júnior masculí / femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí / femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí / femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí / femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí / femení (a partir de 51 anys).

La primera Trail Tarragona està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i el Club Excursionista Trail Tarraco i compta amb la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i APIF, Coca-Cola, Fleca Flaqué, Ruzafa, i Automàtic Tàrraco.

Les inscripcions són obertes al web http://trailtarragona.com/ fins a aquesta nit a les 00.00 h.

Segells de reconeixement d'administració oberta