Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Totes les instal·lacions esportives municipals, distingides amb el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català

Totes les instal·lacions esportives municipals, distingides amb el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català

Totes les instal·lacions esportives municipals, distingides amb el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català

La consellera d’Esports, Maria José López, va recollir ahir la distinció que acredita la qualitat dels serveis i la voluntat de millora constant
Totes les instal·lacions esportives municipals, distingides amb el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català La tècnica del PMET, Natàlia Miguel; la consellera d’Esports, Maria José López, i el gerent del PMET, Ramon Cuadrat, al lliurament dels segells a Barcelona. Fotografia: COPLEFC.
25/11/2022

Les sis instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) han estat distingides amb el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català que atorga el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport (COPLEFC). Els sis complexos esportius han estat guardonats amb la modalitat màxima de tres estrelles del distintiu d’Instal·lació Esportiva model abonament. El segell obtingut acredita la bona qualitat dels serveis que presten els sis equipaments esportius municipals, així com la voluntat de treballar per la millora constant amb l’objectiu d’oferir un bon servei a tota la ciutadania. 

La consellera d'Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, va recollir els guardons de la mà del COPLEFC en l’acte d’entrega que va tenir lloc ahir, dijous 24 de novembre, al vespre a Barcelona. Va ser la primera edició del lliurament dels primers certificats i guardons a professionals, entitats i empreses que han superat el procés d'auditoria externa del Segell de Qualitat del sistema esportiu català.

Darrere de l’obtenció del Segell de Qualitat per tots els equipaments esportius municipals hi ha la immensa tasca, dedicació i professionalitat de tot el personal de Tarragona Esports”, ha subratllat López, que ha apuntat que la distinció “és un reconeixement a la qualitat de les instal·lacions i dels serveis que ofereix Tarragona Esports, el qual reforçarà la confiança de la ciutadania envers els serveis públics i propiciarà que cada cop més persones en facin ús”. “Des de Tarragona Esports continuem treballant per apropar l’activitat física a la ciutadania, oferint un servei públic de qualitat i duent a terme tasques de millora contínua”, ha apuntat la consellera d’Esports.

Una exhaustiva auditoria

El Segell de Qualitat d’Instal·lació Esportiva que lluirà cadascun dels sis complexos de Tarragona Esports ha arribat després d’un exhaustiu procés que es va iniciar amb una auditoria. Paral·lelament, mitjançant un servei d’acompanyament i tutorització professional, es van superar els estrictes estàndards de qualitat valorats. La validació ha estat obtinguda amb total independència dels agents implicats, ja que és una empresa auditora externa la que s’encarrega de donar la conformitat de l’assoliment dels estàndards segons els principis de la gestió de la qualitat exigibles en l’activitat de cada instal·lació.

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona disposa d’una xarxa de sis instal·lacions: Riu Clar, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Part Baixa-Serrallo i Campclar. Aquests equipaments, que estan distribuïts per tota la ciutat, disposen de piscines, gimnasos, sales i pistes per a la pràctica de tota mena d’esports. Les mateixes instal·lacions també ofereixen nombroses activitats dirigides i altres propostes que volen promoure estils de vida saludables entre la ciutadania mitjançant la pràctica esportiva. 

La qualitat que s’ha auditat afecta la gestió en tot el conjunt de les instal·lacions, és a dir, d’una banda, l’espai físic i el material tècnic i, d’altra banda, l’apartat referent als professionals que imparteixen aquests serveis i, fins i tot, la relació de gestió i socialització del col·lectiu que en fa ús.

Segells de reconeixement d'administració oberta