Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Un any més, Tarragona Esports se suma al FITJOVE

Un any més, Tarragona Esports se suma al FITJOVE

Un any més, Tarragona Esports se suma al FITJOVE

El programa promourà la pràctica d’exercici físic entre els adolescents dels instituts de Ponent
06/10/2022

Des del 2018, Tarragona Esports participa en el FITJOVE, un programa de promoció de l’exercici físic per a adolescents que organitza la Generalitat de Catalunya. Des d’aquesta setmana i fins al juny del 2023, els alumnes de secundària dels instituts de Ponent (Campclar, Collblancs, Torreforta i La Salle Torreforta) poden gaudir d’activitats dirigides al gimnàs municipal de Campclar amb l’objectiu de fomentar que els joves ocupin el seu temps de lleure de forma saludable i divertida.

Durant la primera fase d’aquest programa, Tarragona Esports oferirà a l’alumnat un tast d’activitats dirigides en horari escolar. Aquest servei és gratuït per als centres de Ponent participants.

Durant la segona fase el Patronat Municipal d’Esports dirigirà, setmanalment, activitats extraescolars. Els dimecres a la tarda, una sessió de cycling i els divendres, de CrossFit. Aquesta segona fase té una quota mensual de 19 €, finançats, en part, per la Fundació ESPORTSALUS, que abonarà deu euros.  

Amb aquesta quota, a més de les extraescolars, els participants podran gaudir lliurement de la piscina, la sala cardio-fitness (+16 anys) i la pista d’atletisme de l’equipament de Campclar els caps de setmana. 

Segells de reconeixement d'administració oberta