Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Un total de 600 persones participaran a la Caminada Popular de Primavera Aspecamp-TEA aquest diumenge

Un total de 600 persones participaran a la Caminada Popular de Primavera Aspecamp-TEA aquest diumenge

Un total de 600 persones participaran a la Caminada Popular de Primavera Aspecamp-TEA aquest diumenge

L’activitat servirà per inaugurar un renovat Concurs Fotogràfic, que passa a ser anual, i una Lliga Fotogràfica a Instagram
01/04/2022

Tarragona es prepara per viure la Caminada Popular de Primavera Aspercamp-TEA aquest diumenge 3 d’abril a partir de les 9 h, amb la participació de 600 persones inscrites a l’esdeveniment esportiu, el que suposa la quantitat màxima de places disponibles. La caminada sortirà a les 9 h de la rambla President Francesc Macià i recorrerà la llera del riu Francolí, el Pont del Diable i Sant Pere i Sant Pau.

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) organitza la caminada amb la col·laboració d’Aspercamp, associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona, amb l’objectiu de visibilitzar i conscienciar sobre aquesta síndrome. L’associació va néixer l’any 2010 i està formada per persones amb Síndrome d’Asperger (un Trastorn de l’Espectre Autista amb nivell de suport 1 i 2) i les seves famílies. La caminada també compta amb la col·laboració de Tarraco Center, Coca-cola, Automàtic Tarraco, Ruzafa, AV Protecció Civil i Club Alliberadrenalina.

La Caminada Popular de Primavera és el primer acte de l’any del calendari d’esdeveniments esportius a l’aire lliure que organitza el PMET. Un calendari que enguany, després de dos anys amb limitacions per la pandèmia, ha recuperat totes les cites habituals i ha incorporat la novetat d’una primera cursa de muntanya, la I Trail Tarragona.

L’esdeveniment servirà també per obrir el 20è Concurs Fotogràfic del PMET, habitualment associat a la Mitja Marató del novembre, i que aquest 2022 passa a ser anual i adscrit a 12 actes; i per inaugurar a més a més la 1a Lliga Fotogràfica del PMET a Instagram, pensada per donar visibilitat a totes les activitats populars del PMET.

Consulteu informació i circuit de la Caminada Popular de Primavera Aspercamp - TEA.

Consulteu les bases de la 1a Lliga Fotogràfica a Instagram i del 20è Concurs Fotogràfic del PMET.

Segells de reconeixement d'administració oberta