Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 362 persones participen en la Cursa del Seguici

362 persones participen en la Cursa del Seguici

362 persones participen en la Cursa del Seguici

La ciutat ha recuperat l’acte en marc de la programació prèvia de les festes de Sant Magí.
362 persones participen en la Cursa del Seguici Arribada a la meta de la Cursa del Seguici 2023. Foto: Jordi Santacana.
06/08/2023

362 persones han participat aquest dissabte en la Cursa del Seguici. L’esdeveniment s’ha recuperat enguany, després de tres anys sense dur-se a terme a causa de la pandèmia. La 9a edició de la Cursa del Seguici s’ha celebrat en marc de la programació prèvia a les festes de Sant Magí. La cursa, iniciada a les 20 h des de la plaça de la Font, arribava a la meta ascendint les escales de la plaça de les Cols, amb la Catedral de fons. 

Pel que fa a la classificació, Thomas Cardona (Pontivy Triathlon) i Marta Pardillos (CN Tàrraco) n'han resultat guanyadors, en recórrer els 5 kilòmetres i 80 metres de cursa en 15:58 i 18:27 respectivament. Quant als corredors dels elements del Seguici Popular de Tarragona, els primers classificats han estat Josep Mateu, en categoria masculina, i Sabrina Godall, en la femenina.

En aquesta edició han tingut més protagonisme les entitats del Seguici Popular. Cada element ha disposat d’un dorsal personalitzat, amb la il·lustració del seu element característic en primer pla, i també han rebut un obsequi en agraïment per haver format part d’aquest esdeveniment esportiu.  

La Cursa del Seguici és una iniciativa organitzada pel Club Excursionista Alliberadrenalina, en col·laboració amb l’Associació Mulassa de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i Viding Sant Jordi, i amb el suport actiu de Tarragona Esports. Com en edicions anteriors, es destinarà una part dels beneficis a una causa solidària.

Segells de reconeixement d'administració oberta