Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 700 persones participen a la caminada popular amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger

700 persones participen a la caminada popular amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger

700 persones participen a la caminada popular amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger

Diferents consellers i responsables d'Aspercamp han llegit el manifest que destacat la necessitat de visibilitzar aquesta condició
26/02/2023

700 persones han participat aquest matí a la caminada popular amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i les dues conselleres, Elvira Vidal de Capacitats Diverses, i Maria José López, d’Esports, han assistit a l’acte, acompanyats d’altres regidors de govern i del consistori. Desfiant la pluja, els participants han escoltat la lectura del manifest a càrrec dels regidors Elvira Vidal, Elisa Vedrina, Inés Solé, Lorena de la Fuente, Berni Álvarez i Manel Castaño; la directora d’ASPERCAMP, Laura Recha; la presidenta de l’entitat, Eva Pérez, i la presidenta de FASCAT, Pilar Pérez. Tots han destacat la necessitat de visibilitzar aquesta condició. 

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït la feina feta per ASPERCAMP i la participació de tanta gent fins al punt d’exhaurir les inscripcions, “ja que demostra com ens bolquem els tarragonins en causes solidàries”. 

Aquesta caminada és el primer acte de l’any del calendari d’esdeveniments esportius a l’aire lliure i està organitzada per Tarragona Esports i Aspercamp, l’associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta