Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Aquest cap de setmana arrenca el 35è Campionat d'Espanya de Minibàsquet a Tarragona amb més de 700 participants

Aquest cap de setmana arrenca el 35è Campionat d'Espanya de Minibàsquet a Tarragona amb més de 700 participants

Aquest cap de setmana arrenca el 35è Campionat d'Espanya de Minibàsquet a Tarragona amb més de 700 participants

Diumenge, més de 360 persones també correran la segona edició de la Trail Tarragona, la cursa de muntanya del Patronat d’Esports
31/03/2023

Segons la consellera d’Esports, María José López, “aquest cap de setmana la ciutat bategarà amb esport gràcies a dos grans esdeveniments”. “D’una banda, centenars de persones de tot l’estat vindran a Tarragona per participar al campionat d’Espanya de minibàsquet, i de l’altra, la curs de muntanya omplirà la ciutat de corredors”, ha explicat la consellera López.  

De dissabte a dimecres, el Palau d’Esports Catalunya de Tarragona acollirà el 35è campionat d’Espanya de minibàsquet. Fins a 38 seleccions autonòmiques amb més de 700 participants i prop de 460 jugadors i jugadores de 10 a 12 anys disputaran un total de 110 partits repartits entre Tarragona i Salou. La final es jugarà dimecres 5 d’abril al Palau d’Esports Catalunya i la competició començarà, com la resta de dies a les 9.30 h.  

La competició està organitza la Federació Espanyola de Basquetbol i la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i l'Ajuntament de Salou; i les persones interessades en assistir-hi poden fer-ho gratuïtament i sense reserva prèvia.   

I diumenge, més de 360 corredors participaran a la segona edició de la Trail Tarragona, la cursa de muntanya que organitza Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco. En aquesta edició, que ja supera la de l’any passat en nombre d’inscrits, se celebraran dos recorreguts, un de llarg (17,71 km) i un altre de curt que també es pot fer caminant (11,76 km). La cursa sortirà a les 8.30 h des del passeig de la platja de l’Arrabassada, on també arribarà; i serà a la mateixa platja, on es farà també el lliurament de trofeus un cop acabades les curses.   

La Trail Tarragona compta amb la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i APIF, Coca-Cola, Fleca Flaqué, Ruzafa, i Automàtic Tàrraco. 

Segells de reconeixement d'administració oberta