Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Arriba la tercera edició de la Masterclass Zumba Santa Tecla 2023

Arriba la tercera edició de la Masterclass Zumba Santa Tecla 2023

Arriba la tercera edició de la Masterclass Zumba Santa Tecla 2023

Tindrà lloc al velòdrom de l’Anella Mediterrània el pròxim 9 de setembre i la inscripció és gratuïta i oberta a tothom
31/08/2023

Tarragona Esports ja ho té tot preparat per la tercera edició de la Materclass Zumba de les festes de Santa Tecla d’enguany. La cita tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de setembre a partir de les 19 h al velòdrom de l’Anella Mediterrània i les inscripcions són gratuïtes.

Inscripcions

La butlleta que cal omplir per participar-hi està disponible avui, dijous 31 d’agost i també ho estarà el pròxim dijous dia 7 de setembre al mateix recinte de l’Anella Mediterrània de 20 h a 21 h, coincidint amb l’activitat ‘Ens movem a l’aire lliure’. Les inscripcions també es podran fer a la recepció del complex esportiu de Campclar a partir de dilluns vinent, 4 de setembre. El mateix dia de l’activitat, trenta minuts abans que comenci, les persones que volen gaudir d’aquesta masterclass també s’hi podran apuntar. 

La masterclass estarà impartida per nombrosos professionals: Marta Formoso,Virginia Escamez, Luís Costa, David Diaz, Marta Tous, Aimet, Raimon Sorroche, Monica Coca, Yolanda Linares, Viviana Travalglini, Eva Oller ,Noelia Fernandez, Maria José Guillen, totes i tots ells, instructors habilitats del sistema Zumba.

Segells de reconeixement d'administració oberta