Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Comencen els treballs de reforma als vestidors del camp de futbol de Sant Salvador

Comencen els treballs de reforma als vestidors del camp de futbol de Sant Salvador

Comencen els treballs de reforma als vestidors del camp de futbol de Sant Salvador

Les obres tenen una durada prevista d’un mes i no afectaran l’activitat esportiva de la instal·lació, tot i que puntualment es tancarà el vestidor en què s’actuï
02/05/2023

Els treballs de reforma dels vestidors i de les dutxes del Camp Municipal de Futbol de Sant Salvador han començat aquest dimarts 2 de maig. Les obres tenen una durada prevista d’un mes i no afectaran l’activitat esportiva de la instal·lació, tot i que puntualment es tancarà el vestidor en què s’estigui actuant en aquell moment. 

Les obres estan adjudicades per l’Ajuntament de Tarragona a la UTE Tarragona Manteniment per un import de 24.115,54 € amb IVA inclòs i consisteixen a substituir i reparar diversos elements. Entre altres actuacions, està prevista la substitució de més d’una desena de polsadors de les dutxes, prop d’una desena d’aixetes, prop d’una trentena de portes metàl·liques i diverses rajoles del paviment i de les parets que actualment presenten desperfectes.

En les mateixes obres també s’inclou el reforç dels bancs i penjadors existents en els vestidors, diverses actuacions a les finestres i treballs de pintura, entre altres.  

Segells de reconeixement d'administració oberta