Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Dilluns comencen les inscripcions per les activitats aquàtiques d'aquesta tardor

Dilluns comencen les inscripcions per les activitats aquàtiques d'aquesta tardor

Dilluns comencen les inscripcions per les activitats aquàtiques d'aquesta tardor

El Patronat Municipal d'Esports ofereix cursos de natació per a totes les edats
03/08/2023

Les inscripcions per les activitats aquàtiques que ofereix el Patronat Municipal d’Esports (PMET) durant els mesos de tardor s’obriran el pròxim dilluns, 7 d’agost.  La primera fase d’inscripció, fins al 13 d’agost, és exclusiva per als abonats, que obtenen plaça de manera directa. Les places reservades als abonats representen un 70 % de l’oferta total. 

Els no abonats empadronats podran fer la preinscripció del 17 al 23 d’agost. El 28 d’agost es farà el sorteig de places i el pagament s’haurà de fer fins al 3 de setembre. A partir del 6 de setembre, s’adjudicaran les places vacants, per ordre rigorós d’arribada, fins a exhaurir les places. La inscripció es podrà formalitzar de manera presencial a les instal·lacions esportives municipals o en línia a través del web esports.tarragona.cat.  

El Patronat Municipal d’Esports ofereix activitats aquàtiques i cursos de natació per a totes les edats. Per als prenadons i nadons, l’activitat se centra en la familiarització del medi aquàtic. I per a infants i adolescents, seguint el programa de natació PMET que es basa a desenvolupar les habilitats aquàtiques de cada infant, per la qual cosa cadascú té assignat un nivell segons les seves possibilitats, representat per un element del seguici de la ciutat: Àliga, Lleó, Mulassa, Cucafera, Bou, Drac i Diable. En el cas dels adults, s’ofereixen cursos de tots els nivells. Per a totes les edats, hi ha l’opció de fer classes particulars de natació. A banda, també s’ofereixen activitats dirigides de diferents intensitats com aquagim, aquaspinning, aquagac o aqua-hit.  

Consulteu l'oferta d'activitats aquàtiques octubre - desembre 2023 a les instal·lacions esportives municipals.

Segells de reconeixement d'administració oberta