Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Èxit de participació en la segona edició de la Trail Tarragona amb més de 300 participants

Èxit de participació en la segona edició de la Trail Tarragona amb més de 300 participants

Èxit de participació en la segona edició de la Trail Tarragona amb més de 300 participants

És la cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports que aquest diumenge ha recorregut part del litoral tarragoní i de l'Anella Verda
02/04/2023

Un total de 312 esportistes han participat aquest diumenge en la segona edició de la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports el Club Excursionista Trail Tarraco, que ha començat a les 8.30 h des de la platja de l'Arrabassada. "Ha tornat a ser un autèntic èxit, tant de participació com d'organització", ha manifestat la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, que ha explicat que del total de 312 participants, 196 han dut a terme la cursa llarga i 116 han participat en la curta, que també es podia fer caminant. 

"És un dels nous esdeveniments esportius que hem posat en marxa des de Tarragona Esports per ampliar encara més l'oferta d'activitats esportives a la ciutat", ha destacat López, que també ha subratllat que la Trail Tarragona “recorre espais emblemàtics de la ciutat amb un gran valor paisatgístic". Com en la primera edició, la Trail d'enguany ha ofert dos circuits: La cursa curta, que consta  d’11,76 quilòmetres; i el circuit llarg, que consta de 17,71 quilòmetres. 

El recorregut més llarg és puntuable en el circuit del Camp de Tarragona de curses de muntanya i es competia en sis categories: general masculí i femení; júnior masculí / femení (entre 16 i 17 anys); sub-23 masculí / femení (entre 18 a 22 anys); sènior masculí / femení (entre 23 i 40 anys); veterà masculí / femení (entre 41 i 50 anys); i màster masculí / femení (a partir de 51 anys).  

Els guanyadors i guanyadores d'aquesta segona edició han estat: 

General masculí: GERARD DE ANTONIO COT

General Femení: KATHERINE CHAPLIN SCOTT

Júnior masculí: Deserta 

Júnior femení: LAIA LOZANO DURÀN

Sub-23 masculí: ALBERT MANUEL SALVADÓ

Sub-23 femení: SARA MORENO OLIVA

Sènior masculí: SERGI LÓPEZ PAGÈS

Sènior femení: HELENA SIRISI CALERO

Veterà masculí: JOSÉ ANTONIO SÁNCHEZ GARCÍA

Veterà femení: MONICA CRESPILLO MARMOL

Màster maculí: MARTI COMES GARCIA

Màster femení: TERE ESCODA BALADA

El lliurament de trofeus ha estat a la platja de l'Arrabassada, on també arribaven els dos circuits. Aquesta segona edició també ha comptat amb la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i APIF, Coca-Cola, Fleca Flaqué, Ruzafa, i Automàtic Tàrraco. 

Segells de reconeixement d'administració oberta