Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 L’Ajuntament de Tarragona rep al Nàstic Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona rep al Nàstic Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona rep al Nàstic Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona

El Nàstic Genuine s’ha proclamat guanyador del Fair Play de Laliga Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona ha guanyat la Copa Catalunya en la seva categoria.
L’Ajuntament de Tarragona rep al Nàstic Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona Foto: Tjerk van der Meulen
21/06/2023

L'Ajuntament de Tarragona ha ofert aquest dimecres a la tarda una recepció al Nàstic Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona. L’acte ha tingut lloc al Pati Jaume I a partir de les 18 h per reconèixer el mèrit esportiu d’aquests esportistes. El Nàstic Genuine s’ha proclamat guanyador del Fair Play de Laliga Genuine i el Cadet ‘A’ del Nàstic de Tarragona ha guanyat la Copa Catalunya en la seva categoria.  

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, qui ha lliurat una felicitació en forma de diploma a ambdós equips. "Poder estar avui en aquest acte és de les coses més boniques que et poden passar com a tarragoní", ha manifestat l'alcalde, que ha continuat destacant que "els dos equips són un gran exemple a seguir". "Moltes felicitats i gràcies als joves del Cadet A, sabem tot l'esforç que hi ha darrere per acabar guanyant aquesta gran copa. I també la més sincera enhorabona i agraïment als nois i noies del Nàstic Genuine, no hi ha ningú en aquesta ciutat que no us conegui i que no us estimi, sou els millors ambaixadors que la ciutat de Tarragona pot tenir", ha conclòs Viñuales. 

Per la seva banda, el president del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha agraït l'esforç i el sacrifici dels dos equips guanyadors. "És un gran èxit de l'esport, de la il·lusió, del treball i del sacrifici", ha subratllat Andreu, qui ha agraït tot el treball dut a terme per part de les famílies, els entrenadors, els voluntaris i la resta de personal que ha fet possible aquestes dues fites. 

En el transcurs de l'acte, els equips han lliurat una samarreta firmada per tots els jugadors a l'alcalde. La recepció també ha comptat amb la participació de l'entrenador del Cadet 'A', Jordi Rojas, l'entrenador del Nàstic Genuine, Rafael Magrinyà; i diferents consellers i conselleres municipals. 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta