Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 L’Ajuntament treu la nova licitació per a l’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània

L’Ajuntament treu la nova licitació per a l’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània

L’Ajuntament treu la nova licitació per a l’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània

La redefinició del projecte ve donada per la necessitat d’incorporar modificacions en la profunditat de les excavacions per instal·lar la gespa artificial
08/08/2023

L'Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació les obres d'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània, després que al mes de maig l'empresa adjudicatària de l'anterior projecte detectés que era necessària una excavació més profunda per poder dur-les a terme. Un cop acordada per l'empresa i l'Ajuntament la necessitat de redefinir el projecte, l'Ajuntament ha estat treballant per treure una nova licitació al més aviat possible i finalment ja està obert el termini per presentar ofertes a la pàgina de contractació de l'Ajuntament de Tarragona.

El conseller d'Esports i Turisme Esportiu de l'Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha explicat que "és una bona notícia, ja que, després del contratemps sobrevingut, que va suposar haver de redefinir el projecte, finalment l'Ajuntament pot enfilar la recta final per adjudicar les obres perquè el camp de rugbi tingui la gespa i tots elements necessaris per aconseguir l'homologació de la Federació Espanyola i acollir així partits oficials".

El màxim responsable d'Esports al consistori ha explicat també que "agilitzant aquest procés també es podrà aconseguir major rapidesa en la resolució de la subvenció que s'ha demanat al Consejo Superior de Deportes en el marc dels fons Next Generation per als vestidors i les grades".

"La redifinició va venir donada per un problema tècnic en cap cas atribuïble a l'empresa adjudicatària, que és qui va detectar l'error de fet, i a qui vull agrair la transparència i bona predisposició, sinó a la redacció inicial del projecte que havia fet una altra empresa", ha assegurat Álvarez, i ha afegit que "des del mateix moment en què es va detectar el problema, es va iniciar un treball incansable per part del personal tècnic del Patronat d'Esports per treure una nova licitació el més ràpid possible que recollís la profunditat d'excavació necessària per instal·lar la gespa".

El conseller tarragoní ha destacat que "en tot moment, tant al maig com en els mesos posteriors, el Patronat d'Esports ha estat en contacte amb el Club Rugby Tarragona", a qui també ha volgut agrair "el suport i la complicitat". Finalment, Álvarez ha informat que el contratemps sobrevingut suposarà una dilació de quatre mesos, per la qual cosa s'espera que les obres estiguin acabades a principis de l'any vinent.

El projecte d'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània contempla com a principal actuació la instal·lació de gespa artificial per un import màxim de 500.322,46 € i amb un termini d'execució de tres mesos. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 5 de setembre, a les 14 h a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Segells de reconeixement d'administració oberta