Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 La Caminada de Primavera per l'Autisme aplega 600 participants

La Caminada de Primavera per l'Autisme aplega 600 participants

La Caminada de Primavera per l'Autisme aplega 600 participants

L'esdeveniment ha comptat amb una seixantena de persones voluntàries
La Caminada de Primavera per l'Autisme aplega 600 participants Sortida de la caminada a la plaça Corsini.
14/05/2023

Caminada de Primavera per l’Autisme, que ha tingut lloc aquest diumenge 14 de maig i ha arribat al màxim permès de participants, amb un total de 600 persones.

L’esdeveniment ha començat a les 9.30 h a la plaça Corsini, des d’on han sortit els dos recorreguts circulars que s’ofereixen: el curt, de sis quilòmetres per la Part Baixa, el Serrallo i el Moll de Costa fins al Miracle i, des d’allí, tornada cap a la Part Alta i el centre de la ciutat, i el llarg, de deu quilòmetres, del centre cap al riu Francolí i el Pont del Diable, Sant Pere i Sant Pau i tornada al centre.

L’esdeveniment ha suposat l’activació d’una seixantena de persones voluntàries de l’Associació per la promoció i formació de voluntaris (APiFV), de Protecció Civil i del Voluntariat de CaixaBank.

Aquesta caminada, organitzada per Tarragona Esports amb la col·laboració de l’associació Todos en Azul i del Club Excursionista Alliberadrenalina, s’ha convertit en un clàssic del calendari esportiu i solidari a la ciutat. La Caminada de Primavera per l’Autisme compta amb el patrocini de Repsol, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Segells de reconeixement d'administració oberta