Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba al màxim de participants amb 600 persones inscrites

La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba al màxim de participants amb 600 persones inscrites

La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba al màxim de participants amb 600 persones inscrites

L’esdeveniment, organitzat per Tarragona Esports amb la col·laboració de Todos en Azul, tindrà lloc aquest diumenge
12/05/2023

Aquest diumenge 14 de maig Tarragona acollirà la Caminada de Primavera per l’Autisme la qual ha arribat al màxim permès de participants amb un total de 600 persones. L’esdeveniment també suposarà l’activació d’una seixantena de persones voluntàries de l’Associació per la promoció i formació de voluntaris (APiFV), de Protecció Civil, del Voluntariat de CaixaBank i del Club Excursionista Alliberadrenalina.

Aquesta caminada, organitzada per Tarragona Esports amb la col·laboració de l’associació Todos en Azul, s’ha convertit en un clàssic del calendari esportiu i solidari a la ciutat.

L’esdeveniment començarà a les 9.30 h a la plaça Corsini, des d’on sortiran els dos recorreguts que s’ofereixen, ambdós circulats. El recorregut curt és de 6 quilòmetres i s’endinsa cap a la Part Baixa, El Serrallo i el Moll de Costa per arribar a la platja del Miracle i, des d’allí, encaminar-se fins a la Part Alta per, finalment, arribar de nou al centre de la ciutat. El circuit llarg és de 10 quilòmetres i es dirigeix cap al riu Francolí per anar a parar al Pont del Diable i continuar per Sant Pere i Sant Pau i, finalment, tornar al centre.

La Caminada de Primavera per l’Autisme compta amb el patrocini de Repsol, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Segells de reconeixement d'administració oberta