Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 La Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona arriba al màxim de participants

La Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona arriba al màxim de participants

La Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona arriba al màxim de participants

L’esdeveniment esportiu de l’any acollirà 1.500 corredors i corredores aquest diumenge 5 de novembre
03/11/2023

La 32a edició de la Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona arriba aquest diumenge 5 de novembre i ja ha arribat al màxim de participants admesos: 1.500 corredors i corredores participaran enguany en aquest emblemàtic esdeveniment del calendari esportiu tarragoní. La principal novetat d’aquesta edició és el canvi de sortida i arribada de les dues curses. Enguany el punt de sortida i arribada serà des de la Part Baixa, concretament des de Torres Jordi, on s’ubica el complex municipal de la Part Baixa i Serrallo. Unes 200 persones voluntàries de diverses entitats tarragonines, a més de cossos d'emergència i de seguretat, garantiran el bon funcionament de les curses que començaran a les 9 h. 

Des de la Part Baixa, els corredors i corredores complementaran el circuit estrenat fa un any passant per nombrosos espais emblemàtics de la ciutat com són la Imperial Tàrraco, la Rambla Nova fins al Balcó del Mediterrani, el Circ Romà, l’Amfitetatre, la Via Augusta, la Façana Marítima i el Passeig de l’Escullera. Les dues curses se separaran a la Via Augusta, quan la Mitja Marató continuarà per aquesta via, i la cursa 10k es desviarà pel carrer Mestre Benaiges, que baixa cap a la platja del Miracle.

Més informació al web mitjatarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta