Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 La piscina de Sant Pere i Sant Pau tanca per precaució després de l'afectació al sostre causada pel fort vent

La piscina de Sant Pere i Sant Pau tanca per precaució després de l'afectació al sostre causada pel fort vent

La piscina de Sant Pere i Sant Pau tanca per precaució després de l'afectació al sostre causada pel fort vent

S’està treballant per arreglar els desperfectes i reobrir la instal·lació al més aviat possible
La piscina de Sant Pere i Sant Pau tanca per precaució després de l'afectació al sostre causada pel fort vent Imatge d'arxiu de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau. Foto: Isaias Mena.
19/01/2023

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ha tancat, aquest dijous al matí, l’accés a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau per precaució després de l’afectació al sostre causada pel fort vent d’aquesta passada matinada. El vent ha afectat un total de dotze plaques del sostre d’aquesta instal·lació esportiva i des de primera hora d’aquest matí s’està treballant per arreglar els desperfectes i reobrir l’equipament al més aviat possible. El cost aproximat dels treballs, que ja s’han iniciat, és de més de 10.000 euros.  

Els usuaris habituals de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau poden utilitzar la resta de piscines municipals de la ciutat ubicades a Riu Clar, Bonavista, Sant Salvador, Campclar i Serrallo.  

Segells de reconeixement d'administració oberta