Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 La Tarraco Health Race ja té data per a la segona edició

La Tarraco Health Race ja té data per a la segona edició

La Tarraco Health Race ja té data per a la segona edició

La cursa de la salut de Tarragona tindrà lloc el 26 de novembre i mantindrà una modalitat de 10 km, 5 km i una caminada pels principals carrers de la ciutat
La Tarraco Health Race ja té data per a la segona edició Foto: Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.
28/03/2023

La Tarraco Health Race (THR) es consolida com un dels esdeveniments referencials del calendari esportiu de la ciutat. El pròxim diumenge 26 de novembre, la Cursa de la Salut de Tarragona tornarà a recórrer els principals carrers de Tarragona per un causa solidària.

La Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha defensat “el paper inqüestionable de l'esport en la millora de la salut” alhora que ha lloat “la capacitat mobilitzadora de l'esport quan es tracta de donar suport a causes solidàries”. "Ens identifiquem plenament amb les iniciatives esportives solidàries perquè connecten amb el nostre convenciment que l'esport és una gran eina per construir una societat millor" ha conclòs López.

Per al president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Sergi Boada, la celebració de la segona edició de la THR és una mostra clara del “compromís que té la institució per incentivar l’activitat esportiva entre la ciutadania. És fonamental mantenir hàbits de vida saludables i la pràctica d’esport és un dels millors fàrmacs que podem prescriure”.

La cursa, organitzada per la Fundació Antonius Musa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) i Tarragona Esports, mantindrà les distàncies de 5 i 10 quilòmetres, així com la caminada, però ja es treballa en novetats relacionades amb el món de l’esport que poden incloure xerrades o activitats esportives durant aquell cap de setmana.

L’ELA, la causa solidària d’enguany de la Tarraco Health Race

La Tarraco Health Race és una cursa on tot el que es recapta és destinat a una finalitat solidària. L’any passat es van aconseguir més de 10.000 euros que es van destinar a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Enguany, la THR destinarà la meitat de la recaptació a la Fundació Miquel Valls, associació destinada a l’atenció domiciliària de malalts i familiars d’ELA i l’altra meitat, a projectes d’investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. 

Segells de reconeixement d'administració oberta