Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 La tercera edició d'Onades Inclusives arriba aquest diumenge

La tercera edició d'Onades Inclusives arriba aquest diumenge

La tercera edició d'Onades Inclusives arriba aquest diumenge

La platja Llarga es tornarà a omplir de pàdel surf inclusiu
28/07/2023

Aquest estiu torna la iniciativa Onades Inclusives, que ofereix sessions de pàdel surf inclusives, on una seixantena de persones amb discapacitat podran gaudir de l’esport. Per tercera vegada, l’entitat Si jo puc, tu també #epilep, organitza aquestes jornades amb la col·laboració de Tarragona Esports, el Club de Vela de la platja Llarga i els voluntaris del Consell Esportiu del Tarragonès

Aquest any es faran dues jornades d’Onades Inclusives, aquest diumenge, 30 de juliol, i el divendres 25 d’agost i les places ja estan exhaurides. Donat l’èxit, l’entitat organitzadora està treballant per oferir una tercera sessió. Per donar cobertura a totes les persones participants s’han estructurat tres grups, en tres horaris: 10:30 h, 11:30 h i 12:30 h. L’activitat tindrà lloc al Club de Vela de la Platja Llarga, que serà l’encarregat dels tècnics d’aigua. Per altra banda, el Consell Esportiu del Tarragonès aportarà els monitors.  

La iniciativa Onades Inclusives compta amb el suport d’entitats de la ciutat que treballen per donar visibilitat i naturalitzar les capacitats diverses. Les entitats participants són Aprodisca, Aspercam, Club Esportiu Solc, Sobreviure a l’ictus, Voluntaris llegat 2018 i Si jo puc, tu també #epilep, que és també la impulsora de l’activitat. En la iniciativa també hi col·labora Creu Roja.   

La proposta Onades Inclusives va sorgir el 2020, i ha tingut molt d’èxit en les dues edicions que s’han fet, exhaurint les places ràpidament. Arribant ja a la tercera edició, la iniciativa pretén consolidar-se a la ciutat i destacar-se com una experiència que ofereix la possibilitat a persones amb discapacitat de gaudir del pàdel surf inclusiu amb familiars i amics.  

Segells de reconeixement d'administració oberta