Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament de Tarragona rep el sènior masculí del Club Bàsquet Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona rep el sènior masculí del Club Bàsquet Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona rep el sènior masculí del Club Bàsquet Tarragona

El consistori ha reconegut el mèrit esportiu i l’aportació a la ciutat d’aquest equip que ha aconseguit l’ascens a LEB Plata
L'Ajuntament de Tarragona rep el sènior masculí del Club Bàsquet Tarragona Foto: Tjerk van der Meulen.
15/05/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha ofert aquest vespre una recepció a l’equip sènior masculí del Club Bàsquet Tarragona (CBT), un acte institucional que ha tingut lloc al Pati Jaume I per reconèixer el mèrit esportiu i la seva aportació a la ciutat després d’haver aconseguit l’ascens a LEB Plata.  

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, qui ha lliurat al club una copa commemorativa. Ricomà ha qualificat aquesta victòria com la “victòria de la humilitat, la convicció i la superació”. L’alcalde ha agraït l’esforç i ha donat la més sincera enhorabona als jugadors, a l’equip tècnic i a la presidència del club. La presidenta del CBT, Núria Grados, ha manifestat que "després d'aquesta fita aconseguida podem dir que Tarragona es mereix un equip a LEB Plata". 

En el transcurs de la recepció, el club ha lliurat a l’alcalde una samarreta commemorativa signada pels jugadors. L’acte ha finalitzat de forma molt emotiva: l’equip del CBT ha sortit al balcó principal del palau municipal per saludar a l’afició concentrada a la plaça de la Font, mentre castellers de la Colla Xiquets del Serrallo, feien un pilar. 

La recepció ha comptat amb l’assistència de la consellera d’Esports, Maria José López, entre altres consellers i conselleres municipals. 

Segells de reconeixement d'administració oberta