Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació la renovació del velòdrom municipal

L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació la renovació del velòdrom municipal

L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació la renovació del velòdrom municipal

El projecte rehabilitarà el paviment de l’equipament
24/07/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació la renovació del velòdrom municipal, ubicat a l’Anella Mediterrània. L’objectiu del projecte és la rehabilitació del paviment de l’equipament i el pressupost base de la licitació és de 48.398,79 €, IVA inclòs. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de juliol i, un cop adjudicat el projecte, el temps d’execució de l’obra serà d’un mes i mig.   

El conseller d’Esports, Berni Álvarez, que ha recordat que el de Tarragona és un dels pocs velòdroms municipals de Catalunya, ha destacat que “fins ara no s’havia fet cap actuació de renovació d’aquestes característiques en aquest equipament”. El conseller ha manifestat que aquests treballs “s’emmarquen en la voluntat de Tarragona Esports de posar a punt i adequar totes les instal·lacions esportives municipals per tal que la ciutadania les pugui gaudir i desenvolupar la pràctica esportiva en les millors condicions possibles”. 

Els treballs consisteixen en el subministrament, transport i muntatge d’un nou paviment que substituirà l’actual, desgastat pel pas del temps. L’actuació se centra a la zona destinada a la pista ciclista en la qual es durà a terme l’adequació prèvia del suport existent i la posterior aplicació d’un nou revestiment a base de resines esportives adequades per a l’ús previst. La superfície objecte d’intervenció està formada per una plataforma contínua, inclinada amb una superfície total aproximada de 2.280 metres quadrats. 

Consulteu els detalls de la renovació del velòdrom municipal al Perfil de Contractant de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta