Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament i els clubs de la ciutat impulsen el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení

L'Ajuntament i els clubs de la ciutat impulsen el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení

L'Ajuntament i els clubs de la ciutat impulsen el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení

El partit enfrontarà el València Bàsket, campiones de la Liga Femenina Endesa, i el Barça CBS el proper 9 de setembre al Palau d’Esports
L'Ajuntament i els clubs de la ciutat impulsen el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení Foto: Tjerk van der Meulen
22/08/2023

El I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení es disputarà el pròxim 9 de setembre, a les 19 h. El partit tindrà lloc al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània i enfrontarà el València Basket, actuals campiones de la Lliga Femenina Endesa i el Barça CBS, quartes classificades a la mateixa competició.

El Trofeu Ciutat de Tarragona ja havia existit en bàsquet masculí, amb diferents noms i formats. Ara, es recupera gràcies a una estreta col·laboració entre l’Ajuntament i els clubs de la ciutat, i amb la voluntat que l’esdeveniment es consolidi. En aquesta primera edició, el Club Bàsquet Tarragona (CBT) n’és el club organitzador i s’espera que altres clubs siguin els organitzadors de les properes edicions.

Jacint Rodríguez, actual tresorer del club i antic president de l’entitat, confia que aquest esdeveniment sigui tot un éxit i sigui la primera pedra de molts altres actes: “és molt important per a la ciutat i per al club que es reconeguin les accions que es duen a terme; a més el CB Tarragona sempre està obert a tothom i a poder promoure tot tipus d’esdeveniments i a ser-ne col.laboradors”.

Per la seva banda, el conseller d’Esports, Berni Álvarez, està convençut que col·laboracions com aquesta “són les que han de marcar el rumb de l’esport a la ciutat, perquè els clubs tinguin visibilitat, creixin i puguin organitzar activitats rellevants que posin la ciutat al mapa”.  

Álvarez també ha destacat que “és una gran satisfacció acollir a Tarragona un esdeveniment esportiu de nivell tan alt” i ha afegit que “cal aprofitar el moment àlgid que viu l’esport femení en l’actualitat, i continuar apostant-hi”. “Queda molt per recórrer i molt de marge per posar l’esport i el bàsquet femení on pertoca, però estem convençuts que el bon camí és aquest” ha conclòs el conseller d’Esports.

Per assistir a aquest partit de primer nivell, l’entrada al Palau d’Esports serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament màxim de 2.400 localitats.

Segells de reconeixement d'administració oberta