Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Obertes les inscripcions per a la Caminada Popular d’Hivern Asperger-TEA

Obertes les inscripcions per a la Caminada Popular d’Hivern Asperger-TEA

Obertes les inscripcions per a la Caminada Popular d’Hivern Asperger-TEA

És el primer esdeveniment esportiu a l’aire lliure d’enguany, tindrà lloc el pròxim 26 de febrer i ofereix un circuit curt i un altre de llarg
06/02/2023

Tarragona ja s’està preparant per viure la Caminada Popular d’Hivern Asperger-TEA que tindrà lloc el pròxim 26 de febrer, Dia Internacional del Síndrome d’Asperger. A partir d’avui, dilluns 6 de febrer, i fins al pròxim 21 de febrer, totes les persones interessades a participar-hi es poden inscriure, de forma gratuïta, en aquest enllaç. Aquesta caminada és el primer acte de l’any del calendari d’esdeveniments esportius a l’aire lliure i està organitzada per Tarragona Esports i Aspercamp, l’associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona. 

La caminada començarà a les 10 h i tant la sortida com l’arribada seran al Passeig de les Palmeres. L’esdeveniment ofereix un circuit curt de 5,8 quilòmetres i un de llar d’11,4 quilòmetres. Ambdós itineraris recorreran part del litoral tarragoní, l’Anella Veda i el centre de la ciutat. Entre els espais destacats dels recorreguts destaquen les platges del Miracle, l’Arrabassada i la Savinosa, el passeig de l’Ermita de la Salut i el camí del Llorito.  

La caminada també compta amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i i APIF, el Club Alliberadrenalina, la Via T, Coca-cola, Automàtic Tarraco, Ruzafa i Hyundai Augusta Car.  

Segells de reconeixement d'administració oberta