Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Surt a licitació el subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya

Surt a licitació el subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya

Surt a licitació el subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya

El nou parquet permetrà acollir competicions federades
Surt a licitació el subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya Imatge d'arxiu d'entrenaments al Palau d'Esports Catalunya. Foto: Joel Medina.
26/05/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació, aquest passat dijous 25 de maig, el subministrament, el transport i la col·locació del paviment esportiu al Palau d’Esports Catalunya. Serà el nou parquet, una superfície de fusta i de sistema esportiu d’alt rendiment que s’instal·larà sobre el paviment de formigó llis que hi ha actualment. Aquesta actuació permetrà que el Palau d’Esports Catalunya pugui acollir qualsevol tipologia de competició.  

El pressupost per dur a terme aquests treballs és de 314.999,99 € amb IVA inclòs i el termini d’execució serà de 20 dies. Les empreses interessades podem presentar ofertes fins al pròxim 28 de juny. 

El paviment actual del Palau d’Esports Catalunya, de formigó llis, no és apte per dur a terme activitats esportives federades. Ara, un cop col·locat el nou paviment, aquesta instal·lació esportiva no només podrà acollir qualsevol mena de competició, sinó que continuarà disposant del parquet mòbil amb els marcatges específics per a competicions de bàsquet i del paviment de PVC apte per qualsevol altra disciplina esportiva com ara el voleibol, l’handbol, la gimnàstica rítmica o el futbol sala.  

Per a més informació consulteu el Perfil de Contractant de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta