Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tarragona acollirà la Caminada de Primavera per l'Autisme el proper diumenge 14 de maig

Tarragona acollirà la Caminada de Primavera per l'Autisme el proper diumenge 14 de maig

Tarragona acollirà la Caminada de Primavera per l'Autisme el proper diumenge 14 de maig

Tarragona Esports, que organitza l’activitat amb la col·laboració de Todos en Azul, espera que congregui 600 participants i més de 40 voluntaris
04/05/2023

El proper diumenge 14 de maig, Tarragona acollirà la Caminada de Primavera per l’Autisme, convertida ja en un clàssic del calendari esportiu i solidari a la ciutat. Tarragona Esports, que organitza l’activitat amb la col·laboració de Todos en Azul, estima la participació de 600 caminants i de més de 40 persones de l’Associació APIFV, Voluntariat de CaixaBank i Club Alliberadrenalina que faran les labors de voluntariat.

La sortida es farà des de la plaça Corsini, davant del Mercat Central, a les 9.30 h. A partir d’aquí, als participants els esperen dos recorreguts segons la modalitat triada en el mateix moment: un de 6 quilòmetres per la Tarragona romana i un altre de 10 quilòmetres per la zona de la llera del riu Francolí, el Pont del Diable i Sant Pere i Sant Pau. 

La Caminada de Primavera per l’Autisme està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de l’entitat Todos En Azul, i compta amb el patrocini de Repsol i amb la col·laboració de Voluntaris de Protecció Civil, Club Excursionista Alliberadrenalina, Voluntariat CaixaBank, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Per a qualsevol de les dues modalitats, les inscripcions són obertes fins al 10 de maig al web de Tarragona Esports, on també estan disponibles els recorreguts.

Segells de reconeixement d'administració oberta