Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tarragona acull aquest cap de setmana el 73è Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure

Tarragona acull aquest cap de setmana el 73è Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure

Tarragona acull aquest cap de setmana el 73è Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure

Prop de 200 arquers i arqueres competiran per primera vegada al camp de tir amb arc ubicat al barri de Sant Salvador
05/07/2023

Tarragona serà la seu, aquest cap de setmana, del 73è Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure que es disputarà al camp de tir amb arc ubicat al barri de Sant Salvador. Aquesta competició arriba enguany per primer cop en aquestes instal·lacions esportives municipals on s’ubica el Club Tau de tir amb arc. Hi participaran prop de 200 arquers i arqueres de totes les divisions: Recorbat, Compost, Nu, Tradicional i Longbow.  

El campionat començarà aquest dissabte dia 8 de juliol de 9 h a 14 h i de 15 h a 20 h; i continuarà l’endemà diumenge 9 de juliol de 9 h a 14 h. Els lliuraments de premis tindran lloc en finalitzar tram de la competició: Dissabte a les 14 h i a les 20 h i diumenge a les 14 h.  

“Tarragona acull de nou, aquest cap de setmana, un campionat de primer nivell, un esdeveniment que portarà a la ciutat, com a mínim, 200 persones d’arreu de Catalunya. Tarragona esdevindrà l’epicentre del tir amb arc”, ha destacat el conseller d’Esports, Berni Álvarez, qui ha agraït la tasca de tot l’equip organitzador i, en especial, al Club Tau “que farà possible la 73a edició d’aquesta competició a les instal·lacions de Sant Salvador”.   

“És un orgull celebrar aquest campionat a les nostres instal·lacions, recentment renovades”, ha manifestat el president del Club Tau de tir amb arc, Sergio Ortega, qui ha recordat que des d’aquest club “continuem fent cursos d’iniciació, perfeccionament i tecnificació d’arc; i comptem amb una norantena de socis i sòcies amb els quals treballem per incrementar el coneixement sobre aquest esport a la ciutat de Tarragona”. “Tenim més de 39 anys d’experiència”, ha subratllat.   

Segells de reconeixement d'administració oberta