Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tarragona es convertirà en epicentre del crossfit del 9 a l'11 de juny

Tarragona es convertirà en epicentre del crossfit del 9 a l'11 de juny

Tarragona es convertirà en epicentre del crossfit del 9 a l'11 de juny

El Palau d’Esports Catalunya acollirà Tarragona Throwdown, una competició de referència en aquesta disciplina esportiva
Tarragona es convertirà en epicentre del crossfit del 9 a l'11 de juny Foto: Tjerk van der Meulen.
05/05/2023

El Palau d’Esports Catalunya ha acollit aquest divendres la presentació del Tarragona Throwdown 2023, festival de cross training més gran de Catalunya, que convertirà Tarragona en l’epicentre d’aquesta disciplina esportiva del 9 a l’11 de juny.

Segons ha explicat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, es preveu “la participació de més de 1.000 atletes i la visita de milers d’aficionats i aficionades per gaudir en directe de la competició”. López ha volgut destacar també durant la seva intervenció la idoneïtat del Palau d’Esports per acollir “grans esdeveniments com aquest” i el seu valor com a “espai obert a la ciutadania, als clubs, a les persones que visiten la ciutat, als aficionats i aficionades a l’esport i a les grans competicions”.

Per la seva banda, el creador del campionat, Aurel Nyul, ha manifestat que "és un esdeveniment amb voluntat de ser internacional: de fet hi participaran 1.000 atletes i 6 equips de diferents procedències, com ara de la República Txeca” i ha afegit que “l'objectiu d'aquest esdeveniment és promoure l'esport i el turisme esportiu a Tarragona; és a més una competició inclusiva perquè hi participen atletes de nivells molt diferents”. “Estem molt contents de fer aquesta competició en un espai tan fabulós com el Palau d'Esports Catalunya” ha conclòs.

Les inscripcions per a la competició són directes sense fase classificatòria i es poden fer fins al 10 de maig al web www.tarragonathrowdown.com. Entre els atletes convidats confirmats figuren els noms de Txete Garriga, Anaïs Lancry, Ferry Rodríguez, Celia Cabbiani, Félix Sobrón i Valentina Rangel.

Segells de reconeixement d'administració oberta