Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tarragona es prepara per a la tercera edició de la Imperial Tarraco Trail

Tarragona es prepara per a la tercera edició de la Imperial Tarraco Trail

Tarragona es prepara per a la tercera edició de la Imperial Tarraco Trail

La cursa tindrà lloc aquest diumenge 3 de desembre i recorrerà espais emblemàtics de la ciutat
28/11/2023

Torna la Imperial Tarraco Trail, la cursa de muntanya organitzada pel Club Excursionista Alliberadrenalina que compta amb el suport i la col·laboració de Tarragona Esports. Es tracta d’un total de quatre curses que portaran els participants a descobrir els camins i carrers que conformen aquesta ciutat i també per monuments històrics de la Tàrraco romana com el Pont del Diable. Es preveu l’asssistència de 500 participants repartits en totes les disciplines. Per al bon desenvolupament de l’esdeveniment es comptarà amb una cinquantena de voluntaris del club organitzador. 

Aquest any les curses es dividiran en quatre modalitats diferents, per a tota mena de corredors, de més aficionats a més experimentats. Aquestes curses seran la Caminada TGN i La Marxa Nòrdica, dos recorreguts de 13 km cadascun, la Trail TGN de 15 km i la Imperial Trail TGN, la més exigent de totes, de 26 km.

La sortida i arribada de totes les curses serà des de l’esplanada del Parc Francolí. A les 8.30 h començarà la Imperial Trail i a les 9.30 h ho faran la Marxa Nòrdica, la Trail TGN, i la Caminada TGN. A més, la Marxa Nòrdica serà la prova de cloenda del Circuit Català de Marxes Nòrdiques de la FEEC.

Segells de reconeixement d'administració oberta