Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tarragona Esports i el veïnat de Sant Salvador treballen junts per millorar el complex esportiu del barri

Tarragona Esports i el veïnat de Sant Salvador treballen junts per millorar el complex esportiu del barri

Tarragona Esports i el veïnat de Sant Salvador treballen junts per millorar el complex esportiu del barri

Es posarà en marxa un pla de millora amb les actuacions consensuades
Tarragona Esports i el veïnat de Sant Salvador treballen junts per millorar el complex esportiu del barri Image d'arxiu de l'interior del poliesportiu de Sant Salvador. Foto: Isaias Mena.
11/07/2023

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Esports, i l’associació veïnal de Sant Salvador han iniciat un treball conjunt per millorar el complex esportiu municipal del barri. Es tracta d’un pla de millora que és fruit de les primeres converses entre ambdues parts i que també inclou una consulta que durà a terme l’entitat veïnal perquè els veïns i veïnes de Sant Salvador determinin les actuacions prioritàries.  

En el marc d’aquest treball conjunt, Tarragona Esports preveu iniciar, aquest estiu, diverses actuacions que tenen a veure tant en la lluita contra l’incivisme com en la reparació de diversos elements del complex esportiu municipal de Sant Salvador. Entre aquestes actuacions destaquen l’arranjament de la climatització i la rehabilitació del sostre de la piscina, la instal·lació d’una línia de vida a la coberta del complex per arranjar possibles goteres, la substitució de diversos elements de les dutxes i, entre altres, el canvi de marcs de diferents portes.  

“Una de les principals prioritats de Tarragona Esports és millorar i modernitzar les instal·lacions esportives perquè tenim la ferma voluntat que el nombre de persones que fan esport i utilitzen els equipaments municipals continuï augmentat any rere any. Treballem per apropar l’activitat física a la ciutadania i precisament per això hem d’oferir un servei públic de qualitat amb actuacions de millora continues”, ha manifestat el conseller d’Esports, Berni Álvarez. En aquest sentit, el conseller ha agraït “la predisposició i la tasca que està duent a terme l’associació veïnal de Sant Salvador per millorar el complex esportiu de Sant Salvador”.  

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Salvador, Meritxell Vilella, també ha agraït “l’escolta, la comprensió i el diàleg” amb l’Ajuntament de Tarragona i ha fet una crida al veïnat perquè “entre tots i totes cuidem tots els equipaments que tenim al barri”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta