Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tarragona Esports se suma al Black Friday amb descomptes del 50 % en les primeres quotes d'abonament

Tarragona Esports se suma al Black Friday amb descomptes del 50 % en les primeres quotes d'abonament

Tarragona Esports se suma al Black Friday amb descomptes del 50 % en les primeres quotes d'abonament

Es tracta de la campanya Black Week que s'allargarà fins al pròxim 2 de desembre
27/11/2023

Amb l'objectiu de fomentar l'esport entre la ciutadania i potenciar l'ús de tots els complexos esportius municipals, Tarragona Esports s'ha sumat al Black Friday amb la campanya Black Week. Des d'aquest passat diumenge 26 de novembre i fins al pròxim 2 de desembre, les persones que es donin d'alta al Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) gaudiran d'una rebaixa del 50 % en la primera quota d'abonament. "Animem a infants, joves, adults i gent gran a gaudir dels nombrosos serveis i de la multitud d'activitats que ofereixen les instal·lacions esportives municipals" ha manifesta el conseller d'Esports, Berni Álvarez. 

Les persones que es donin d'alta al PMET per primera vegada no hauran de pagar cap import d'inscripció. En canvi, les que estiguin obligades a abonar aquest import (per ser la segona vegada que es donen d'alta) també tindran un 50 % de descompte. Les inscripcions a la campanya s'han de dur a terme presencialment a les instal·lacions del PMET.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 550 299 o enviar un correu electrònic a pmet@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta