Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2023 Tot a punt per a la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Tot a punt per a la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Tot a punt per a la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Serà el 17 de setembre i per segon any consecutiu el punt de sortida i arribada serà al Parc Central
Tot a punt per a la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla Foto: Tjerk van der Meulen.
06/09/2023

El pròxim 17 de setembre Tarragona tornarà a celebrar la tradicional Peonada Popular coincidint amb les festes de Santa Tecla. Es tracta de la 43a edició d’aquesta popular cita esportiva organitzada des de Tarragona Esports que torna a comptar amb el patrocini de Parc Central. Per segon any consecutiu, el punt de sortida i arribada de la Peonada Popular serà aquest centre comercial. Les inscripcions ja estan obertes i les persones que desitgin participar-hi tenen temps per apuntar-se fins al pròxim 14 de setembre telemàticament.

“És una de les activitats més populars i amb més història pel que fa a les activitats esportives emmarcades en les festes de Santa Tecla. El dia 17 de setembre tornarem a viure una gran jornada familiar i esportiva amb una peonada no competitiva on el més important és participar”, ha manifestat el conseller d’Esports, Berni Álvarez en el transcurs de la presentació de la Peonada Popular celebrada aquest dimecres. Álvarez ha explicat que la Peonada constarà de dos circuits inclusius: El llarg que tindrà 6,65 quilòmetres i transcorrerà pels carrers del voltant del Parc Central, el Serrallo i la zona del Parc Francolí; i el curt que serà de 2,72 quilòmetres i vorejarà el Parc Central i la Tabacalera. 

El màxim responsable d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona ha agraït a totes les persones i entitats “que treballen per fer possible aquesta edició de la Peonada Popular”. En aquest sentit, ha agraït, entre altres, la implicació del Parc Central, així com “l’imprescindible paper de les persones voluntàries i col·laboradores, el personal de Tarragona Esports i la resta d’àrees del consistori com ara la Guàrdia Urbana”.  

Per la seva banda, la gerent adjunta de Parc Central, María Celades, ha agraït a Tarragona Esports “l’oportunitat que ens ha tornat a donar, després de l’èxit de l’any passat, per patrocinar la Peonada Popular i tornar a convertir el centre comercial amb el punt de sortida i arribada d’aquesta gran cita esportiva”. Celades ha destacat la sòlida relació del centre comercial amb els esdeveniments esportius: “Des de Parc Central ens vinculem estretament i donem suport a les entitats esportives de la ciutat. Un exemple d’això són els actes del 25è aniversari, celebrats fa un any i protagonitzats per clubs esportius de Tarragona”.   

La 43a edició de la Peonada Popular sortirà a les 9.30 h des de l’aparcament superior de Parc Central i els dorsals es podran recollir els dies 15 i 16 de setembre, entre les 9.30 h i les 21.30 h al Punt d'Atenció al Client del mateix centre comercial. El preu de la inscripció és d’1 € pels menors de 14 anys i de 5 € pels majors de 14 anys.  

La Peonada Popular organitzada per Tarragona Esports es podrà portar a terme gràcies al patrocini del centre comercial Parc Central i la col·laboració de Bon Preu i Esclat, Coca-cola, Ruzada, Automàtic Tarraco i Protecció Civil.

Inscripcions a la Peonada Popular. 

Segells de reconeixement d'administració oberta