Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 700 persones participen la Caminada de Primavera per l'Autisme

700 persones participen la Caminada de Primavera per l'Autisme

700 persones participen la Caminada de Primavera per l'Autisme

L’esdeveniment esportiu i solidari, organitzat per Tarragona Esports, el Club Alliberadrenalina i amb la col·laboració de Todos en Azul, ha tingut lloc aquest diumenge al matí
700 persones participen la Caminada de Primavera per l'Autisme Foto: Club Excursionista Alliberadrenalina.
14/04/2024

700 persones han gaudit aquest diumenge 14 d'abril al matí de la Caminada de Primavera per l'Autisme, un esdeveniment que, organitzat per Tarragona Esports, el Club Excursionista Alliberadrenalina i amb la col·laboració de Todos en Azul, s'ha convertit en un clàssic del calendari esportiu i solidari de la ciutat. L'inici de la caminada ha comptat amb la participació de la consellera de Serveis a la Ciutadania, Cecilia Mangini així com altres consellers i conselleres del consistori.

La caminada ha començat a les 9.30 h des de la Rambla Nova i ha ofert dos circuits circulars que han vorejat el litoral tarragoní passant, entre altres indrets, per les platges dels Capellans, l'Arrabassada, la Savinosa i el Miracle. 

L'esdeveniment ha comptat amb el patrocini de Repsol i amb la col·laboració de Voluntaris de Protecció Civil, Voluntariat CaixaBank, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Segells de reconeixement d'administració oberta