Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Comencen les obres de subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya

Comencen les obres de subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya

Comencen les obres de subministrament i muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya

Els treballs s'allargaran 20 dies i permetran que l'equipament pugui acollir qualsevol tipologia de competició
03/04/2024

El subministrament i el muntatge d'un nou paviment al Palau d'Esports Catalunya han començat avui, dimecres 3 d'abril. Els treballs, que s'allargaran 20 dies, consisteixen en la col·locació d’un paviment de parquet -una superfície de fusta i de sistema esportiu d’alt rendiment- que s’instal·larà sobre l’actual paviment de formigó llis. 

La instal·lació d'aquest nou parquet permetrà que aquest equipament esportiu municipal pugui acollir qualsevol tipologia de competició, ja que actualment també es disposa del parquet desmuntable amb els marcatges per a competicions de bàsquet i d’altres paviments aptes per altres disciplines esportives com ara el voleibol, l’handbol, la gimnàstica rítmica o el futbol sala. 

Mentre durin els treballs, els clubs esportius que utilitzen el Palau d'Esports Catalunya per dur a terme els seus entrenaments es reubiquen en altres equipaments esportius municipals, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i en una instal·lació de la Universitat Rovira i Virgili. 

Les obres van a càrrec de l'empresa DISSENY TEA, SL i tenen un pressupost de 314.600€, IVA inclòs. 

Segells de reconeixement d'administració oberta