Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Comencen les obres per il·luminar la zona d'entrenament i competició del camp de tir amb arc a Sant Salvador

Comencen les obres per il·luminar la zona d'entrenament i competició del camp de tir amb arc a Sant Salvador

Comencen les obres per il·luminar la zona d'entrenament i competició del camp de tir amb arc a Sant Salvador

Els treballs s'allargaran una setmana i permetran incrementar l'ús d'aquesta instal·lació esportiva municipal
15/04/2024

Aquest dilluns 15 d’abril Tarragona Esports ha començat els treballs per instal·lar tots els elements necessaris perquè el camp de tir amb arc municipal ubicat a Sant Salvador tingui electricitat. D’aquesta manera, la instal·lació esportiva es podrà a tornar a il·luminar tal com ho feia ara fa quaranta anys.

La llum va arribar el passat mes de gener a les oficines del Club de Tir amb Arc de Sant Salvador, l’entitat que utilitza aquesta instal·lació municipal i que actualment compta amb un centenar de socis i sòcies. Les obres que s’inicien avui i que s’allargaran una setmana, consisteixen, entre altres actuacions, en la col·locació de diverses torres i possibilitaran la il·luminació de la zona d'entrenament i competició del camp. Aquest fet permetrà que els usuaris i usuàries puguin entrenar també durant la tarda i al vespre, ja que fins ara només ho podien fer als matins.

Els treballs es van adjudicar la setmana passada a l’empresa INSTALACIONES J FERNANDEZ SL i compten amb un pressupost de 9.271,99 € amb IVA inclòs. A banda de donar un major ús a aquesta instal·lació esportiva municipal ubicada a l’avinguda Pallaresos, la il·luminació d’aquest espai també dignifica aquesta zona del barri de Sant Salvador.

Segells de reconeixement d'administració oberta