Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 El Palau d’Esports viurà demà les finals de les copes del Rei i de la Reina-Iberdrola de tennis de taula

El Palau d’Esports viurà demà les finals de les copes del Rei i de la Reina-Iberdrola de tennis de taula

El Palau d’Esports viurà demà les finals de les copes del Rei i de la Reina-Iberdrola de tennis de taula

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, farà el servei d’honor d’ambdues finals
26/02/2024

Tarragona és actualment l’epicentre del millor tennis de taula espanyol. El passat divendres 23 de febrer, al Palau d’Esports Catalunya, va començar el Torneig Estatal i aquest passat diumenge 25 de febrer es va donar el tret de sortida a la Copa de la Reina-Iberdrola i a la Copa del Rei. Aquestes dues últimes competicions per equips, tant en categoria masculina com femenina, són les més prestigioses i compten amb una llarga tradició en el tennis de taula espanyol. Demà, dimarts 27 de febrer, arribaran les grans finals de les copes del Rei i de la Reina-Ibedrola i l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, serà l’encarregat de fer el servei d’honor minuts abans dels partits entre els equips finalistes, a les 9.15 h al Palau d’Esports.

A les 10 h s’iniciarà la final de la Copa de la Reina-Iberdrola entre els dos equips finalistes i, just després del partit, es lliurarà la copa a l’equip guanyador. Un cop lliurat el trofeu, entre les 11.30 h i les 12.30 h, serà el torn de la final de la Copa del Rei. També demà, dimarts 27 de febrer, tindrà lloc, a partir de les 16.30h, el Campionat d'Espanya Absolut, que s’allargarà fins a l'1 de març i reunirà 383 esportistes per a competir pel títol nacional.

Les competicions estan organitzades per la Real Federación Española de Tenis de Mesa (RFETM) amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta