Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 El Palau d'Esports acull aquest dimarts les finals de la Copa del Rei i de la Reina de Tennis Taula

El Palau d'Esports acull aquest dimarts les finals de la Copa del Rei i de la Reina de Tennis Taula

El Palau d'Esports acull aquest dimarts les finals de la Copa del Rei i de la Reina de Tennis Taula

L'alcalde Rubén Viñuales ha fet el servei d'honor de la competició
El Palau d'Esports acull aquest dimarts les finals de la Copa del Rei i de la Reina de Tennis Taula Foto: RFETM / Joaquin Corrales.
27/02/2024

Aquest dimarts, 27 de febrer, el Palau d'Esports Catalunya acull les finals de la Copa del Rei i de la Reina-Iberdrola de tennis taula. La competició s'ha iniciat amb el servei d'honor de l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales.

Aquestes són les dues competicions per equips, tant en categoria masculina com femenina, més prestigioses i de tradició en el tennis taula espanyol. "Per Tarragona és un gran luxe acollir aquests grans campionats, el millor tennis de taula espanyol. És un esdeveniment que s'alinea totalment amb la nostra aposta pel turisme esportiu i que porta a la ciutat més de 1.100 esportistes i atrau més de 3.000 visites. Es tracta d'unes competicions que beneficien Tarragona i  tot el territori, que fomenten l'esport i tots els seus valors i que, a més a més, aporten un gran valor afegit", ha manifestat Viñuales.   

Després de la Copa de la Reina-Iberdrola i la Copa del Rei, que es jugaran aquest matí, també, avui, a partir de les 16.30 h, començarà el Campionat d'Espanya Absolut, que s’allargarà fins a l'1 de març i reunirà 383 esportistes per a competir pel títol nacional. Les competicions estan organitzades per la Real Federación Española de Tenis de Mesa (RFETM) amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta